onsdag 10. april 2013

Skipperns påskehøydepunkt

Det begynner å bli lenge siden påsken, så det er på høy tid å avgi rapport om den siste tids hendelser!
Finland skiller seg ut!

1: Sjefolainen tur til Saariselkä. Undertegnede var som vanlig en tur innom mulighetenes land for å utvide horisonten og høste inspirasjon og finsk livsglede.

Highlights fra oppholdet er velbrukte timer i slalombakken med snowblades og finlandshette, mannevond og sjokkerende badstuering med snøbad, og sist men ikke minst, finsk sjelebalsam i form av kulthelten og pussymagnet Lasse Hoikka.

Turen var med andre ord great success!

Pussy-magnet Lasse Hoikka. Musikkanmeldelse på gang.





Brødrene SS i slalombakken

















2: Bygde en monster-snøborg!








<-- Her et bilde fra en halvferdig versjon. Undertegnede ble stormannsgal og ville bygge en borg på steroider som kunne ses fra månen! Slik kom "skipperborg" til verden. 6 m høy og sykere enn uppercutten til iron-Mike og håret til Eli Hagen.








3: Fotoshoot i finværet. Kudos til brodern med kameraskills!
















4: Donald Duck




















Historien om "pengeflommen" løftet påsken til et nytt nivå. Makan til mesterverk! Nytes best i lag med en rykende kopp sort gull og en frekk kvikklunsj.



5: Skirenn på nyborgmoen.

Knallhardt lokalrenn på nyborgmoen den 23. mars. Her ble det presset kropp så melkesyra sto ut av ørene. Pikkelsen var også tilstede og høstet ære langs det spartanske slettelandskapet. Han ble for anledningen nr 2 i seniorklassen, mens undertegnede heller måtte nøye seg med en bronsje og en varm vaffel.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar