mandag 15. april 2013

NM del 2

På grunn av blogge-dvale i påsken er det gammelt nytt som skyves frem i rampelyset på bekostning av alle de blodferske adrenalinpumpende hendelsene som skjer akkurat NÅ!

Jeg begynner med å nevne NM del 2 i en kort notis.

Innkomst til mål på Budor skistadion

Den årlige balleknusende og pinefulle 5 mils distansen ble arrangert på panserforhold i flate, men likevel ubehagelig tøffe løyper på Budor skistadion utenfor Hamar. Som bildet på styrbord side viser var det amerikansk bredde på traseen. Dette var strengt nødvendig mtp alle de 134 banketthungrige skipsykopatene som fryktløst stilte til start denne dagen! Her skulle det kriges, tynes og kvestes både kropp og sinn.

6 x 8,3 km ble forsert med både angst og glimt i øyet og undertegnede kom i mål som nr 52. Resultatmessig er det en aldri så liten opptur i forhold til tidligere i år og situasjonen virker langt lysere enn hva den gjorde i Januar. Følelsen kan sammenlignes med hvordan anden på bildet under har det.

Martin "Johnsen Somby" vant hele skiten og var 13 min foran undertegnede med en god kaffepauses margin!

Ellers må det nevnes at Martin Mikkelsen gikk inn til en sensasjonell 22 plass og høstet ekstrem heder og ære resten av helgen! I skrivende stund reises det en testosteron-osende statue av han på torget i Harstad

1 t etter løpet var det bankett. Her ble dagens væsketap balansert og stemningen var stor.











På bankett slår man ut håret     ------>



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar