søndag 7. april 2013

Kvaløya Skimaraton

Nå når sesongen er på hell er det bra å ha noe å motivere seg mot. Ett renn som Kvaløya Skimaraton er akkurat ett sånnt renn som får folk til å prestere på sitt ypperste helt på tampen av sesongen.
Oppladningen hadde vært bra.





Ett bedre måltid ble fordøyd i dagene før.
Menyen viste seg å ha mange fristelser. Men valget var egentlig ganske enkelt. Tommy Gun Peppersteak. Det lukter jo svidd av en sånn rett.








Med løyper som byr opp til dans var turene før løpet helt perfekt. Alt lå til rette for ett bra renn.













Dagen kom og det gjorde snøværet også. 42km blodslit var det som ventet.
Æ og Vatz var klar for å gå i krigen mot en hel gjeng med gamle og unge slitera, mens Skippern dro ned til Hamar får å forsvare blogg redaksjonens ære på 50km i NM del 2.


Regner med Skippern viste dette kriger ansiktet både før og etter løpet!

På kvaløya gikk første halvdel av løpet relativt rolig. Snøværet satt en demper på farten og ingen ville gå først å brøyte vei. Uttover i løpet ble løypene bare bedre og bedre, i takt med at kroppen begynte å si ifra at melkesyrenivået gikk oppover.
10km fra mål i en lang slak motbakke gikk rullegardinen ned. Som å se at toget går fra perongen mens du springer febrilsk får å nå det, sånn føltes det når tre stk gikk ifra. Bakken føltes mega multi lang, brukte en evighet på å stable fotan oppover. På siste matstasjon på toppen av bakken ble det servert drikke og banan, og Vatz var så heldig at han fikk servert pølse. Etter mål sa Vatz at han har vært tom for krefter i disse traktene før. Så en pølse hjalp godt på!

For min del endte det opp med en spurt duell om 4.plassen mot Rune Strømholt. Strømholt mente at taktomslaget på slutten kun var synlig i ansiktet med en vanvittig grimase.
På premieutdelingen forsynte vi oss grovt av det som var.


 Her viser Vatz stolt frem sin nye salat skål etter en bra 3.plass i klassen.















Petter Myren flirer av konkurrenten som bare kom på 4.plass.

















Og her poserer Myren forran fansen.
Showman!






Første plass i klassen og gavekort i trekkepremie! Bra fangst etter et middels løp.












1 kommentar:

  1. Ha, ha, viktig å le litt av de som kommer bak slik at de motiveres til foredring AKA konstruktiv kritikk, yessir I can boggie!

    SvarSlett