tirsdag 2. april 2013

Flyplass....

Da var man klar får å ta fatt på hjemturen. Ikke nok med at flytiden er lang nok fra før, så blir det forsinket med en time.. Veldig morro. Men heldigvis har Vadsø lufthavn nok av tilbud å komme når man venter.
Du har ett bredt utvalg av ulike produkter i "kiosken" som har døgn åpen. Positivt for dem som må vente lenge. Diverse godt i flytende og fast form, Internett kan du også be om. Og ikke minst er de nøye med søppel sortering, kan være en fin aktivitet når du venter og har litt søppel i en lomme som skal kastes.

Utsikten er veldig bra. Du kan se utover hvite sletter og se på den store aktiviteten ute på flystripa. Fantastisk syn for ventende og for de som arbeider.

Eller så kan du ta deg en prat med de andre som venter her. En samtale om alt og ingenting slår ihjel litt tid. Og hvis samtalen dør ut kan man se på tv. En god kombinasjon med halve skjermen vanlig og halve i negativt. Trur det må være en av de nyeste modellene som er på markedet.

Men når man har gjort alt det og enda må vente litt til kan æ anbefale og høre på Bjørn Hellfuck. Sette seg godt til rette å analysere de gode tekstene. Bare det er underholdning i seg skjøl.







1 kommentar:

  1. Vadsø flyplass e nesten som en pub, folk drar tid kun for å henge :)

    SvarSlett