mandag 11. februar 2013

Skippern trer frem fra kulissene

På tide med et comeback-innlegg på skimetal!

3 mnd har passert siden sist undertegnede har bidratt noe som helst på sjefs-bloggen. Dette utilgivelige faktumet skyldes ekstrem motivasjonssvikt og generell apati. Heldigvis har Mikkelsen og Vatz levert varene og holdt den trykkende etterspørselen under kontroll. Det er viktig å gi folket det de vil ha, ellers blir det fort mye styr med samfunnskollaps, opprørspoliti o.l. Men nå er heldigvis motivasjonen for skriftlige ablegøyer på plass igjen, party hard!
Mange skjebner i verden...

For å oppsummere de siste måneders eksistens må jeg dra frem personlige høydare som rockeradio-kanalen Bandit FM i Østersund. Svenskene har skjønt det, dette var jævlig bra! Tanker rundt Skandinavisk-cup skirennet denne helgen er ikke noe jeg vil utdype noe mer om bortsett fra at jeg skjendet mine egne målsetninger. Stamp- og boblebad-fasilitetene i Vålådalen derimot er noe som fortjener en stjerne i boka.

Uken etter dette var det NM på Vang. Her var det også null eller færre høydepunkter å komme med (idrettslig). Det som er verdt å bite seg fast i er Mikkelsens fremragende evne til å tenke zombie i hverdagen på. På flyplassen i Tromsø fikk vi begge øye på en brøytemaskin som ingen tidligere hadde sett. Dette måtte jo være det ultimate zombie-utryddelses-fartøyet med kvern fremme på grillen.

Det siste høydepunktet jeg skal dra frem i lyset er tilstedeværelsen min på tirsdagstrening på onsdag, en av signaturøktene til TMB. Det er med stor entusiasme jeg kan formidle at evolusjonen av styrkesirkel-konseptet går rette veien.Vatz presenterte 30 avsindige og mishandlende minutter i form av grisetunge mage/rygg-øvelser uten pause (tilnærmet). Dette fikk meg til å tenke på merittlisten til TMB og at verdiene er godt ivaretatt.

TMB awards:
Myllylä viser rett innstilling
European Award of Hardness 2008, 2009, 2011
International Muscle Festival 2009, 2010, 2011
Sundance Festival of Core Strength 2005,-6,-7,-8,-9,-10,-11

TMB mission:
Trene hardt og målrettet til fråden står ut av kjeften. For TMBs garvede krigere er melkesyre like konstant og selvfølgelig som tyngdekraften. Gjennom trening som aldri er sett siden sovjetunionens dager, skal vi fore løpere til landslag og WC.
(kilde: TMB)

Dagen i dag ble tilbrakt i blendende solskinn ute i skiløypa med Mikkelsen og Bonehard-Johansen. Her mesket vi oss i omgivelsene som en desperat hund mesker seg i en stabel nystekte vafler. Mandag 13/02-2013 var med andre ord en dag der det bare var å plukke fra øverste hylle og la seg rive med av naturens herligheter! Mikkelsen som er i godt slag om dagen hadde store problemer med å ikke gå alt han hadde hele veien. Han måtte med andre ord isoleres og holdes unna pole-position underveis. Etter økt skjemte vi oss bort med kaffe og zombies. Nuketown 2025 er en formidabel utfordring som umulig kan undervurderes!

Team Peltonen tar seg en sup


1 kommentar: