mandag 25. februar 2013

Grisevær

Det er mandag den 25 februar. Værgudene går amok og tyner Tromsøs befolkning maksimalt med ekstreme og ubehagelige nedbørsmengder. Snømenn i hele distriktet lider en makaber død mens vannet pøser ulidelig og ustoppelig ned fra himmelen.


Det er på dager som dette man kan lovprise seg med at man er vanntett og ikke laget av sukker. Det ville vært intenst å lide samme ulykkelige skjebne som disse stakkarene.



Bedre å være mannemann enn snømann!





Selv om det er et svinaktig dårlig vær ute er det ingen grunn for å bli sittende inne og gremmes med skjegget i postkassen. Dagen i dag har blitt brukt på livsnyting i lysløypa med langrennsplankene på bena.




Dette bildet er fra skistadion på øya i dag. Undertegnede kom i fare for å trø i en søledam.



Ute i slikt vær møter man ikke så mye folk. De få man faktisk støter på er stort sett de råeste og seigeste som er å oppdrive. Det kom derfor ikke som et sjokk at selveste Aleksander Os var ute å kastet glans over omgivelsene.

Alle kvinners våte drøm var ute og vætet seg!











                                                     
I dag var det greit å komme inn fra økt, ta seg en varm dusj og få på noen tørre klær. Kaffeposisjonen ble øyeblikkelig inntatt samtidig som rosinbolle-kolonien, som forøvrig hadde hopet seg opp på fatet mitt, måtte bøte med livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar