mandag 11. februar 2013

Bedriftscup og TSM!!

Bedriftscupen går inn i noen særdeles viktige uker nå, med 26 poeng å kjempe om denne uken med 10 km klassisk på tirsdag og Tromsø Skimaraton til helgen. Lista til nå ser slik ut med Tarjei og Bugge på delt 1.plass etter å ha tatt hver sin seier og 2.plass, med Pål Severin på 3.plass. Bård Bakkehaug har vist gammel storhet og er like bak Pål Severin på sin 4.plass, mens kampen om å være blant de 5 beste er helt åpen. Petter Myren er den som har kommet best igang av de som var på pallen i fjorårets bedriftscup, men mye vil endre seg etter denne ukens konkurranser.


Tarjei Solli   23
Christian Bugge     23
Pål Severin Båtnes   16
Bård Bakkehaug    12       
Petter Myren    7
Thomas Rønbeck  7
Martin Vatshaug   6
Simon Gundersen  4
Tobias Kruse Sørensen  4
Kristian Ulriksen2
Runar Hermo   2
Håvard Hegg Bergan   2
Ørjan Walseth   1


Tromsø skimaraton er for mange ett høydepunkt i årets sesong, men krasjer med Norgescup i Alta og konkurransen blir derved mye mer åpen, uten mange av favorittene på startstreken. Det hersker usikkerhet rundt hvem som blir å stille, men Tarjei og Pål Severin er to av favorittene foreløpig i det 42 km lange rennet. Her skal det gås 4 runder på 10,5 km med skilt for hver kilometer, hvor staking må sies å være en viktig egenskap. Mange TMB`ere debuterer nok også på dette rennet (ikke seksuelt), hvor man kan nevne navn som Jørund Skjei og Fredrik Rosanof.

Det er uansett bare å få på seg krigsmaska og komme seg ut i terrenget og krige om poengene!





                                           TMB`s spydspiss viser den rette innstillingen


                                                        Rett innstilling før skirenn










2 kommentarer:

  1. Det skulle overaske og imponere mæ om noen av TMB'eran prioriterer å debutere seksuelt underveis i Tromsø skimaraton :)

    SvarSlett
  2. Ingenting overraske me når det gjelde TMB

    SvarSlett