søndag 17. februar 2013

NC Alta del II

Da var helgens norgescup-innsats i Alta over. Skippern og Mikkelsen har nok en gang underprestert og forlater nordlysbyen med dårlig humør, forstyrret væskebalanse og en tung svett bag som ikke triller seg selv.

Lurer frem et smil før start. Rock on!




Undertegnede som vanæret seg selv med å bryte lørdagens 15 skate (se lenger ned) gjorde et voldsomt fremskritt og kom i mål på søndagens klassiskdistanse. Hardt, vondt og nekrofilt, ja det finnes mange gode synonymer som kan beskrive dagens rennfølelse.

For å se det positive i situasjonen skånet jeg i det minste publikummet i Kaiskuru for min planlagte sprengning av lydmuren. Dette betyr at mange kunne gå lettet hjem med både brillene og trommehinnene i behold. Man kan ikke bare tenke på seg selv.





Mikkelsen kjører giljotin-posituren etter målgang.









Det er vanskelig å skrive på vegne av andre, så Mikkelsen får heller skyte inn noen gyldne ord om hvorfor han ikke hentet frem pseudonymet Pikkelsen på distanserennene. Vi venter spent :)










15 km klassisk er en fin distanse som byr på uante muligheter til å besøke kjelleren. Bloggredaksjonens delegasjon i Alta grep denne muligheten og kjørte sightseeing med full pensjon. Ingenting er som litt god gammeldags tyn. Det som er synd er at vi fikk betalt i syre i stedet for edel valør. Langrenn er en brutal sport. Vilje og innsats blir ikke alltid belønnet med ønskelig resultat.


 Full kontroll i smøreteltet med forbilledlig orden på smørebenken. Ser du dama til Espen Li?









Mikkelsen leverer estetikk i smøreteltet. I dag skal han Fa** St**** lørve ***!










Sjekk ut: ikkegodtnok.blog.no






Sturla var også i Alta og velsignet arrangementet. Her sitter han å røyker litt før start. Livet er herlig!




Dette får meg til å tenke litt på Weekend-Willy fra Vormsund sitt leserinnlegg der han deler sine tanker rundt Lance Armstrong.




Det skal understrekes ganske kraftig at røykingen til Sturla er 1000 % mer lovlig og nødvendig enn preparatene Weekend-Willy og Lance Armstrong har tatt.






I dag var det tungt å henge på skistadion.

Her tenkte jeg å skrive litt om lørdagens personlige skandalerenn. Dette var en overraskende og grusom opplevelse der jeg måtte kaste inn håndkleet etter 6 km. Med katastrofal dagsform og patetisk kropp var rett og slett en DNF den eneste utveien. Snakk om å være stiv i HELE kroppen fra tåa til fjeset. Ikke nok med det, oksygengjelden som opparbeidet seg på disse knappe 6000 meterne fikk meg til å føle meg som et vandrende sort hull.

Store mengder med digg og utenomsportslige sprell på kvelden fikk meg heldigvis til å glemme dette og finne smilet tilbake.


Rolf Einar og Bugge leverte bra som roomies og var med på å udødeliggjøre denne weekenden i Alta.




Undertegnede tar flyet tilbake til Tromsø for å finne overskuddet og gløden igjen. I'll be back!

Mikkelsen tar turen hjem til Vadsø for deretter å levere sinnsyke og voldsomme resultater i skandinavisk cup Inari neste helg.




<-- Mikkelsen vurderte et øyeblikk etter rennet å ta overgang fra kretslaget til sirkus Arnardo. 







1 kommentar:

  1. Godt oppsummert! Herlige og fyldig gjennomgang, ett eksempel til etterfølgelse. Frykte det blir kjedelige innlegg når du begynne å prestere igjen.

    SvarSlett