lørdag 2. mars 2013

Meningsmåling

Folket har talt! Tarjei Solli er storfavoritt for å vinne sammenlagtseieren i den mye omtalte og prestisjetunge bedriftscupen 2013. Med 36 % av stemmene i lomma mener fansen at har mer eller mindre har et klamt og svett grep rundt tittelen allerede. Dette blir en lek (ikke pornobladet). Tarjei virker fokusert og skjerpet og er klar for å stake hvem som helst i fillebiter for å oppnå sesongens store mål, nemlig langrennsportens svar på champions league. Hans bunnsolide og trusevætende fremtoning til nå i sesongen har tydeligvis vunnet publikums gunst! Hyll!
Bedriftscupvinner 2013?



Runner up på meningsmålingen er en ekstremt stor outsider, nemlig helteskuespiller Jason Statham. For de som ikke kjenner til han kan jeg sitere fansiden "j-statham.net" hvor det står: Jason Statham is harder than you. If you look at him wrong, he will knock you out. Don't try to fuck with him, cos he will fuck you up.
Jason Statham
Statham har enda ikke meldt seg inn i TMB og har fremdeles til gode å stille på renn, men hvis han gjør det, så skal vi se gjennom fingrene med medlemskapet. Sammenlagtfavoritt er han uansett!


CT Buggiz setter alpene i et dårlig lys



Innehaver av tredjeplass på målingen er det Kvaløyas deiligste mann, Christian Tvedt Bugge som innehar. Er det han som skal snyte hr Solli for laurbærkrans og podiumdamer? Skjebnen har det slik at Kvaløysletta skimaraton blir en av sesongen siste tellende renn. Skal hjemmebane og dyrisk galskap bikke tittelen i favør Buggiz?





Pål Gunnar Mikkelsplass, Kristian Ulriksen, Vatz og Pål Severin nådde dessverre ikke opp med sine 5 % av stemmene hver. De slipper derfor unna det ekstreme og overveldende mediamaset og kan konkurrere med lave skuldre og full pung. Alt er mulig!

Bård bolt og Petter Myren endte dessverre opp med null stemmer. Dette er vanskelig å forklare og gir undertegnede hodebry. Er vi vitne til et resultat av en svertekampanje? Ingen vet hvor langt denne konspirasjonen når og om den i det hele tatt eksisterer...

Husk å stemme på nytt spørsmål i meningsmålingen!

3 kommentarer:

  1. Ingen stemmer! Fy fan, ikke engang min egen stemme der jeg stemte på meg selv er tatt med. Her er det ugler i mosen, valgfusk, vi trenger observatører, hvor er Forente Nasjoner når vi trenger dem???!!

    SvarSlett
  2. Vi må ta saken til Strasbourg!

    SvarSlett
  3. ja, kanskje til Haag også! Det e vel ein domstol dar og.

    SvarSlett