fredag 15. mars 2013

Fredag

Fredag!!!
Endelig er det fredag, ukens høydepunkt!

Den femte dagen i uka innebærer stort sett en fantastisk gullrekke med episke begivenheter. I vintersesongen betyr dette trening, kamasutra-burger på burgerking og knallhard gaming til kvelds. En uslåelig kombinasjon som pleier både kropp og sjel.

Utenom konkurransesesongen går fredagen ofte under navnet B&B, bad og burger. Da vasker vi våre skitne kropper i det sinnsykt kalde og kroppsmishandlende sjøvannet i Bukta.

Det får jeg komme tilbake til når tiden er inne...


I dag var undertegnede og Mikkelsen ute å luftet seg på ski i det fantastiske påskeværet i Tromsø. Med kamera i sekken og tenna på tørk kastet vi oss ut i de svimlende omgivelsene. Som barn i en dinosaurbutikk boltret vi oss i det hvite gullet og innhalerte den kalde edruelige luften!

Dette var saker!

 
 <-- Mikkelsen mishandler omgivelsene og ler hånlig mens han pisker den omkringliggende snøen i småbiter med sin brutale råskap. CERN har i mange år prøvd å rekruttere Mikkelsen mtp partikkelspalting, men dette har dessverre passet dårlig med skisesongen.






<-- Skippern gir stram vaier over bakketoppen. I bakgrunnen skimter vi Kvaløya, paradis på jord. Det går rykter om at det var her grunnloven egentlig ble skrevet i 1814 og at Arnold Swcharzenegger har hytte i Eidkjosen.







<-- Fasit var ute å brisket seg i dag. Hvis teknikk kunne uttrykkes i BH-størrelse, så ville Mikkelsen gjort Dolly Parton til latter!








  <-- Skippern kriger seg opp den bratteste bakken i Tromsø, nemlig unnarennet i Grønnåsen. 80 kg i sekken og lommene fulle av stein. Dette er trening som ville fått Rocky Balboa til å gråte.



<-- Vi var heldige og møtte på den lokale swingersklubben ved charlottenlund. Dette måtte såklart dokumenteres. 








Med en svinaktig bra treningsøkt i banken retter vi vår fulle oppmerksomhet mot zombiene som skal avlives på playstationen seinere. Vatz kommer innom og velsigner kvelden med sin tilstedeværelse, noe som gjør scenarioet nærmest komplett! Black ops 2 har aldri skuffet før, og vil mest sannsynlig levere helt sinnsykt denne gangen også. Over og ut!

HYL!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar