onsdag 13. mars 2013

NNM Utenom sporet

Som Skippern har sagt var det Nord Norsk Mesterskap i Kirkenes i helga. En skifest av de skjeldene. Både små og store, gammle og nye helter hadde tadd seg turen nordover.
Æ ankom kirkenes onsdag formiddag. Smørresjef Uno (pappa) hadde ordnet smørrebod til Rex og bil til mæ som æ hadde fri bruk på under hele oppholdet.


En liten gul bil og en stor god bod å smørre ski i. Alt lå til rette! 
Det ble fort aktivitet rundt på stadioen torsdag når det kom løpera rundt fra hele nordnorge, og ikke minst en legende i skimiljøet, Trond Sandelin. Anbefaler alle som vil ha ett godt kjøp av Rex produkter og en god histore om alt innfor ski om å ta turen innom Rex sin smørrebod neste gang. Eller du kan besøke Rotsund Sport, en sportsbutikk i verdensklasse. 



Trond og hans hjelper i bua. 


Fredagens medalje var helt klart en opptur og en motivasjon innsprøytning. Og når selveste Vegard Ulvang kommer bort etter løpet får å gratulere og enda husker undertegnendes navn. Tok meg skjøl i å smile litt ekstra da. 
Etter løpet ble Burfjords stjerne med på butikken får å se om det sto nå i lokal avisa om han. 


Fant en litt spessiel lapp på lokalbutikken Rema 1000. Publikumsbad. Litt uvisst hva det skal være. Kan gjerne få nån tilbakemeldiger hva folk mener det kan være. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar