torsdag 21. mars 2013

Poeng i Bedriftscupen

Tirsdag var første gang den her sesongen æ og Skippern endelig fikk deltatt på den fargerike Bedriftscupen. Alt som kryper å går stiller opp. Det viktigeste er ikke å vinne, men å knuse en dem du går med!
Den her gangen var forholdene gode, høy fart og teknisk utfordrene. Noe som Skippern ikke alltid er like fornøyd med. "Er ikke akkurat drømmeforhold når det er så HARDT!"

Men som 10 000 av 10 000 gang så tar skippern starten å bare knaller på! Full gass fra start så lenge det holder. Det som venta oss var to ballharde runda i konkuranse løpya med Skippern som lokfører. 




Skippern viser den indre kriger. 
Her i verden paradis Vuokatti.












Det hele endte opp med at viddas mann fra tana måtte gi slipp på ryggen til undertegnede inn mot runding. Da var det bare å krige med kropp mot mål får så innkasere en etterlengtet seier. Noen gode ord kunne noteres ned i boka. Skippern kriga seg inn 28 sek bak.




Den følelsen når man kan leke med alle konkurenter.
Her feires det på toppen av slalombakken i Vuokatti etter elghufs seier.











Petter Myren hadde på forhånd pekt seg ut som en av favorittene på startsletta etter at han burde fått tilbudet om å gå 100m på bislett etter sin overlegende start sist cuprenn. Men etter en lang tur over fjelle i Birken, hadde eksplosjon i armene dødd ut. Med et litt oppgitt fjes og en sarkastisk latter kunne han fortelle at en feit mann i bare oppvarmingsdress parkerte han på startsletta.





Myren og Undertegnede.













Påsken kommer fort over oss nu. Bloggredaksjonen drar vært til sitt får å høste inn nye opplevelser får så komme sterkere tilbake etter påske. Mange skirenn igjen og mye å se frem til.




1 kommentar:

  1. Hærlig at storheter som dere også besøker grasrota i bedriftscupen, viktig å ikke miste sine røtter! DU kan ta en mann ut av bedriftscupen, men du kan ikke ta bedriftscupen ut av mannen! Var sykt surt å tape startsletta, til neste gang skal kroppen være uthvilt, drapsinnstinktet skrus opp til max, karbonstav byttes ut med stålstav så får vi se hvem som trekker det korteste halmstrået ;)

    SvarSlett