mandag 28. oktober 2013

Samling Tromsø Vol 2

Team Nord-Norge Rekrutt har atter en gang skjemt seg bort med samling i Tromsø. På grunn av usikkerhet angående skiføre lanserte Skogstad i forkant av samling alternativ A, B og C, der plan A var Tromsø, B - Storelvadalen og C- Magaluf. Sjokkerende nok falt valget på alternativ A.

Farstad var nok den som ble mest skuffet over beslutningen, men til tross for dette var det ingen sure miner å oppspore. Borte bra, men Tromsø best!

Bra oppmøte på elghufsintervallen på tirsdag. Nesten så opprørspolitiet måtte rykke ut.


Samlingen ble sparket i gang med en grotesk elghufsintervall i "Vatz-runden" i Hamna. Dette var økta som skulle være "slite-alibiet" vårt på samlinga. 5xVatz-runden er ingen spøk. Ryktene har det til at denne økta en gang fikk Mika Myllylä til å spy av utmattelse allerede på oppvarminga. Det sies også at myrene rundt trykkbassenget har slukt mange uheldige sjeler opp gjennom årene og at man på kveldstid kan høre en svak og uforklarlig klynking fra området.

Denne tirsdagen var nettopp disse myrene unormalt velernærte og sultne på ben og staver etter siste tids snøfall. Farstad, Skippern, Martin, KP, Mikkelsen og Marit trosset alle kroppslige signaler og kastet oss ut i galskapen med hodet først.

På 3.draget gikk Skippern (med russisk drakt lik bildet) på trynet i myra og besudlet hele legemet med gjørme. Flott!

Draglengden var på rundt 6 min 30 sek med hardkjør. Det eneste som manglet for å fullbyrde den ekstreme opplevelsen var rasende politihunder i hælene og tåregass på oppløpet.



Takket være værgudene, kommunen og Esben Tøllefsen er lysløypa i Tromsø fremdeles velsignet med skiføre. Dette ble utnyttet på det groveste av samtlige på teamet. Med frådende og selvtilfredse smil ble det banket inn både timer og mil i OLT-treningsdagboka. Det ble observert jubelrop og spontane gledesrykk blant både ungdommen og tromsøs helteaktige veteran-hærskare.

Bugge strammer stavstroppene til det ugjenkjennelige.
Fotografisk bevis på trening.








































Torsdagen ble brukt til nok en hensynsløs og umenneskelig elghufsintervall. Denne gangen ble økta arrangert i området rundt skitrekket ved Bak-Olsen. Dette skulle by på 7 brutale drag på ca 4min 30 sek. Troppen var motivert for selvdestruktiv atferd og moste på med det remmer og tøy holdt!

Mr Ei Saa Peittää i sin retro-drakt på vei opp Bak-Olsen.


Farstad spar kull inn i den umettelige ovnen!

Mikkelsen leder med en penislengde foran Bugge og resten av de jagende ulvene.
Karl Peter og Eirik Mikkelsen midt i en dramatisk duell!

For å spare på skoene brukte Farstad kun armene denne dagen.

Skippern derimot vegrer seg ikke for fotarbeid med sine herlige mizuno-slicks.
Mikkelsen Vs Mikkelsen. Martin stilte forøvrig i en episk kombi-drakt av høy klasse!

Bugge og Tarjei 2 i et dyrisk driv!


Hele feltet på rekke og rad.


 Funfacts fra økt:

- KP var bekymret for å være til besvær blant de avdøde på elverhøy gravlund med tung pusting og eventuell grynting. Han har ikke vært i kirka siden han konfirmerte seg og hadde voldsomme samvittighetskvaler. Som tiltak vurderte han å holde pusten de siste 400 m av draget.

- Marit Robertsen ble holdt tilbake av paparazzier slik at hun gikk glipp av hele intervallen.

- 1/3 av startfeltet hadde Mikkelsen til etternavn. Konseptet "last man standing" ble diskutert for å avgjøre hvem som er den ultimate Mikkelsen.

- Bugge ble beskyldt for å løpe.

- Skippern tenkte på førstegangstjenesten og gikk amokk på sistedraget!





Fredagen ble brukt til to stk langrennsøkter. Her ble det terpet teknikk til den store gullmedaljen. Skogstad var i det lunefulle hjørnet med videokameraet og lot absolutt ingen unnslippe sitt granskende og pedantiske blikk. Til og med fasit, Espen Mikkelsen, fikk arbeidsoppgaver og skjenn.
 

Skogstad og fasit. Her laktat-testes det.

Martin var ustoppelig på i-3 intervallen og syntes det var brysomt med pause.

Cumholt tar seg en sup og nyter livet.

Pål Severin leverte også varene på intervall denne morgenen!

Gutta fornøyd etter en solid økt!

Som bildeserien ovenfor viser ble det gått en klassisk i-3 intervall på lørdagsmorgenen. Årets første intervall på ski er et faktum og samtlige feiret med laktat-testing og brus på drikkebeltet. Distansen lyder som følger: 3x fra skibrua til samisk barnehage tur-retur. Til tross for ekstreme stavtak og dritharde fraspark var det heldigvis ingen som ble skadet denne vakre morgenen.

Søndagen var det som vanlig duket for 3 t langtur i vakre omgivelser. Løypene på øya var stappfull av skientusiaster og når klokka nærmet seg 12 var det som å manøvrere seg i en fiskestim.



Dette var nest siste samling før sesongen sparkes i gang i Muonio den 15-16-17 november. Nå er det bare å rette blikket frem og holde seg sykdomsfri, så skal TNNR sparke hardt fra seg i de finske skoger. Nå som movember er rundt hjørnet er det eneste spørsmålet er om vi sparker fra oss med bart eller ikke...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar