torsdag 24. oktober 2013

Ukas musikkvideo x2

Det har vært mye fokus på ski og treningsblogging i det siste, på tide med litt god gammel metal!

Denne gangen kan jeg med glede presentere en av Skipperns all time favorite-band, nemlig Black Dahlia Murder fra Michigan USA. Denne brutale gjengen er for tiden ute med sitt 6. album, "Everblack".

Bandet er oppkalt etter en beryktet og uløst drapssak i 1947 der Elizabeth Short, en ung uheldig kvinne fra Hollywood blir funnet drept under ekstraordinære omstendigheter...

Black Dahlia Murder er kjent for å ha med en mann i ape-kostyme!
















Det som kjennetegner Black Dahlia Murder er det råe drivet i musikken og de ekstremt tunge rytmene. I kombinasjon med det steinharde trykket leverer de episke og lekne gitar-riff som gir musikken bunnløs dybde og liv. Mørk growling på vokalen med deilige instrumentale partier. Musikken er balansert og har en spennende oppbygning. Dette er voldsomt engasjerende. Dette er krutt. Dette elsker med ørene dine.

Ingen tvil om at denne mannen kan tromme...













Lukk øynene og se for deg en stridsvogn kjøre gjennom alle fruktboder i hele verden, eller kanskje en elefant basehoppe fra prekestolen og lande silkemykt... Der har du Black Dahlia Murder. Intenst, spektakulært, fengende og helhjertet. 
  
Tekstmessig er bandet peilet inn på generell horror. Dette passer jo godt i disse Halloween-tider. Musikken duger til alt mellom det å få en offensiv start på dagen, fyre seg opp til intervall eller bare gå bananas, velte høyball og ule etter månen. 




Det er fort å bli litt revet med...

Video nr 1 er "moonlight equilibrium". Denne handler om en stakkars kelner som blir sendt ut for å hugge ved når de andre festdeltakerne er i ferd med å få snøret i bånn. Kelner-mannen blir litt rar av å se på måneskinnet og transformeres til en vareulv. Som vareulver flest har han en trang til å spise, skjende og lemleste. Dette er god gammel horror akkompagnert av dritrå metal.


 
Video nr 1: Moonlight equilibrium.


Musikkvideo nr 2 er litt mindre brutal og litt mer komisk. Her er tegneserie-temaet fremtredende med snakkebobler og kommentarer. Videoen omhandler de forskjellige band-medlemmenes forskjellige uheldige og utrolige skjebner. En must-watch for de som er glad i tegneserier, metal og spenning. Konge!



Video nr 2: Everything went black.



Husk å skru opp volumet da!!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar