tirsdag 15. oktober 2013

Samling Tromsø

Team Nord-Norge Rekrutt arrangerte i uken som gikk nok en barbarisk samling, denne gangen på hjemmebane i Tromsø. Nok en gang har vi gjort en balleknusende jobb og tatt nye kvantesteg mot skisesongens forlystelser og utfordringer.

Gutta på langtur i Finnvikdalen.

Rulleskiene fikk også luftet/vætet seg.

Samlingen ble sparket i gang med sprint-rulleskirenn skate i fancypants-traseen på kvaløya (sjekk strava). Her deltok også NTG med alle sine lovende og håpefulle talenter. Startfeltet ble monstrøst med 18 gutter og 11 jenter. Den 1,8 km lange løypa bydde som vanlig på mye glede og melkesyre.

Det ble gjennomført prolog, kvartfinale, semifinale og finale for samtlige. Gode pauser sørget for ekstrem kvalitet og mest mulig ekte sprint-trening. Startnummer ble såklart delt ut og nervene sto i høyspenn denne kalde og klare morgenen.

Etter å ha bevart bloggens ære med seier i prolog, kvart og semifinale var det duket for et episk oppgjør i A-finalen med Skippern, Bulkus, Teksnes og Bugge. Dette gikk bra helt til staven knakk og undertegnede måtte spise asfalt. Bulkus Norum-Nilsen tok seieren med en kolossal spurt samtidig som Bugge knep andreplassen etter at Teksnes ble overlistet av et vått kumlokk. Pikkelsen var i B-finalen og kjempet en heroisk kamp om 5 plassen. Denne måtte han gi tapt for mot Harstads stjerneskudd Torgeir Sulen Hovland etter å ha blitt forvirret av en fartsdump på oppløpet.

Seieren i dameklassen gikk til Marit Robertsen etter en sterk utvikling underveis i løpet. 























Det ble kjørt flere rulleskiøkter i den nye "rulleskiløypa" på Håkøy. Her er det ny asfalt til veis ende og generelt lite trafikk. Skogstad brillierte med videokameraet og det ble gjort en grom jobb teknisk. I bildet over viser Skogstad hvor han mistet møydommen sin.

Værforholdene på samlinga var tidvis sinnsykt utfordrende med 3-4 grader og regn. Høydepunkt er rulleski-intervall på Mortensnes og elghufs-intervall i Tromsdalen med tilsvarende groteske og perverse forhold. Mye lå til rette for å hugge kropp ut av granitt. Strikken ble tøyd gang på gang, og følelsen av benknusing og steintygging og generell skjending av kropp var overveldende. Etter 6x6 min i-4 i Tromsdalen var det flere som uttalte at de godt kunne tenke seg en lobotomi for å lette på traumene i etterkant. Sørpe til midt på leggen og piskende sludd var det som ventet oss når vi bikket kanten mot Røde Kors-hytta på sistedraget.
Martin Mikkelsen, CT Bugge og Farstad var de som herjet hardest på elghufsøkta denne gangen.

Det var godt med komplett klesskifte og mørketidsbolle på Ica etter økt. Det var bare Kim Andre Skaug som ikke fikk nok med originaløkta og syklet hjem i pøsregnet. For en mann! Dette hadde aldri undertegnede orket og ville heller vært villig til 10 piskeslag og armhulevoksing i stedet.




Team Nord-Norge Rekrutt har inngått avtale med treningssenteret Exolo. Dette er en genial avtale som tillater oss å trene så mye og hardt vi bare vil i det flotte lokalet i vestregata bak politistasjonen.Takk til daglig leder Lill Jorid Andreassen som har troen på oss og som gir oss muligheten til samarbeid.
Som en del av samlingen stilte vi mannsterke på styrkeøkt i sal på onsdagen. Samtlige ble preget og avsindig støl i bena etter en veldig annerledes og interessant økt. Instruktør Linn gjorde oss til latter med knallharde utfall og knebøysekvenser.

Exolo = Konge!
Martin lurer frem et krigsansikt til ære for fotografen.
Som alternativ til all den frost-harde asfalten og det motbydelige været var det også en restitusjons-økt i svømmebassenget på Alfheim. Pikkelsen, Strømholt, Bugge og KP dannet et urovekkende saktegående "tog" som byttet på å dra for å spare krefter i dragsuget. Dette var tydeligvis feil element for disse barbarene!

Langtur løp i Finnvikdalen på søndag var også en av høydarene på samling. Utrolig nok klarnet været opp og vi ble vitne til både opphold og solglimt. Myrene i Finnvikdalen ble dessverre ikke særlig varmere av solskinnet og den bestialske kulden var tidvis en pine. Petter Myren, mannen som ut i fra navnet og skjeggveksten skulle tåle iskald myr best av alle, måtte til stor forundring snu etter 13 minutt med uttalelsen: E kjenn ikke føttern lenger, e bare MÅ snu! Bugge satt også ord på følelsene sine og mente at det var som å løpe på hoftene.

Utenom litt kalde partier var løpeturen en ubetinget suksess. Etter økt ble samlingen feiret på burgerking med en majestetisk meny.




What does the Martin say?

Solskinn mens vi brølte etter Petter Myren.

Pikkelsen setter sitt preg på naturen.

Ultra-Farstad i lett trav.

Fint terreng å boltre seg i.

Langtur-gjengen.


Tarjei i front.

Gjengen samla ytterst på Håkøy.





Burgermeny ruler etter langtur i myr.


Resultatliste sprint prolog (tidene er feil, men differansen er rett):

Herrer
1.       Skippern                             5.10
2.       Teksnes                              5.11
3.       Torgeir                                5.18
4.       Buggiz                                  5.19
5.       Espen M.                            5.21
6.       Markus N.N.                     5.23
7.       Martin M.                          5.23
8.       Farstad                                5.27
9.       Erling Helgås                     5.32
10.   Martin B.                            5.32
11.   Rune                                    5.37
12.   Simon                                  5.44
13.   Edvin                                    5.45
14.   Sindre T                              5.48
15.   Sindre K                              5.48
16.   Sindre R.                             5.56
17.   Torstein                              6.05
18.   Thor T                                  6.16

Damer

1.       Marthe                       6.36
2.       Ingrid                           6.38
3.       Anette                        6.39
4.       Vilde                            6.43
5.       Frida S.                        6.44
6.       Julie                              6.48
7.       Elise                              6.58
8.       Synnøve                     6.59
9.       Sabrina                        7.12
10.   Marit                            7.14
11.   Anne Katrin               7.43

A-finale:
1 - Markus Norum Nilsen, 2 - Christian Tvedt Bugge, 3 - Morten Teksnes, 4 - Erlend Skippervik Sætre

B-finale:
5 - Torgeir Sulen Hovland, 6 - Espen Mikkelsen, 7 - Eirik Farstad, 8 - Martin Mikkelsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar