onsdag 16. oktober 2013

Skiforhold!!

Halleluja, snøen har kommet til Tromsø! Det er bare å klype seg i armen, nesa eller skrittet, det er sant!
 

I går kveld kom de første rapportene om skiføre i lysløypa. Dette måtte jo selvfølgelig inspiseres nøye med en formiddagsøkt denne onsdags morgenen. Rass-skiene ble spent på og humøret var på topp.

Skrap-ski

All tvil ble raskt nedsablet og avlivet, her var det skiføre i bøtter og spann! Så bra var det faktisk at jeg kunne spart meg for sarv-skiene. Etter 1t 50 min var det ikke en ripe å oppdrive. Sykt, forbausende og ereksjonsfremkallende.


Jeg var langt i fra alene på ski i dag. Jungeltrommene har gjort jobben og lokket mang en langrenns-entusiast ut i traseen. Den ene helten etter den andre spratt frem som troll i eske. Her kan sterke navn som Daniel Eikrem, Rune Strømholt, Karl Peter Kristensen, Tarjei Samnøy Amundsen og Kjell Johnsen nevnes.







Tarjei 2 var sjokkert over det utrolige skiføret. Åndssvakt bra!



































Kjell Johnsen - Helt!





Kjell johnsen hengte seg på toget i lysløypa i dag. Denne mannen har et rikt sortiment av medaljer i veteran-VM, blant annet to sølv.
Han er primus motor i veterangruppa i tromsø skiklubb og satser på ekstrem heder og ære i langløpssirkuset til vinteren. Konge!
For de som ikke har lagt merke til det allerede, ja, han har ganske lange staver. I dag var det staking som gjaldt.





Eikrem!






Siste mann med fotografisk bevis på tidlig skitur i lysløypa er Daniel Eikrem, mannen som har bevist for menneskeheten at man egentlig ikke trenger armer. Etter å ha fått begge skuldrene ut av ledd i vår er det ingenting som kan skremme Eikrem. Nå er alt bare opptur og lek. Ryktene sier at han gikk 5 t enkeldans i morres.


Takket være tromsømarkaprosjektet skal det minimalt med snø til for å kunne gå på ski. Skimetal hyller de ansvarlige. Hyll!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar