søndag 9. juni 2013

Verdens største lekegrind

Det er lett å være skiløper når man kan boltre seg som en løshund i en av verdens mest innbydende lekegrinder, nemlig Tromsø-områdets monumentale og barbariske fjellandskap! Denne ukas søndagstur ble dedikert til en av nærområdets perler, Fløya- Bønntuva- Tromsdalen.






































Den intense formiddagssola skinte hardt om kapp med en mystisk tåke som omfavnet det nakne landskapet. Dette resulterte naturligvis i baris og godt humør.

Frem til Fløya er det folkerikt og frodig med MILFs og lignende, men videre mot Bønntuva er man mutters alene. Det er sykt, for det er her det virkelig begynner å bli utsøkt å ferdes. Følelsen av å løpe på snø med sola i fleisen og lukkete øyne er majestetisk og befriende. I dag var 3t 20 min groteskt lett!

Med meg på turen hadde jeg Taake, nok et norsk svartmetallband fra Bergen. Disse gutta er knallharde liksminkete metalheads og seiler for det meste sin egen sjø når det gjelder musikalsk stil og særpreg.



















Taake er viden kjent for sine ekstreme kontroverser. Til tross for dette er det heldigvis musikken de er best kjent for. Den er sinnsykt bra! Dette er lyden av vill norsk natur, fossefall, høye vakre fjell og dype mørke skoger... Øreterapi!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar