fredag 7. juni 2013

Lader opp til Eidemila

Dagen før dagen er undertegnede nærmest patologisk sliten og uopplagt. Etter 39 minutt rulleski på formiddagen og en utmattende handletur til Rema som andre økt, sitter jeg her og henger med nebbet. Alt er ræva.

Når kroppen sier nei, er det bare en ting å gjøre, man må lage seg en så sterk kopp med kaffe at den nesten sparker ut tenna dine! Det er det eneste som kan piske i gang sentralnervesystemet når man havner i en progressiv og eskalerende apatisk tilstand... 


Etter en solid 50/50 blanding med pulverkaffe er kroppen nok en gang oppegående. Halleluja!

I skrivende stund er hjernen enda ganske nummen, men i det minste funksjonell nok til å sette pris på kvalitetsmetal og evne lett planlegging i umiddelbar fremtid.


Tradisjon tro blir det bad og burger. Men først, litt auditiv nytelse i form av Immortal og deres episke og balsamerende album: At the heart of winter.






Immortal er for de uvitende et vaskeekte norsk svartmetallband fra Bergen. De har vært travelt opptatt med på å sette gullstandarden innen sjangeren helt siden tidlig 90 tallet. Latest and greatest er deres aldeles sweetolainen album: All shall fall (2009). Dette ble de samme år nominert til spellemannsprisen for, men valgte å ignorere/takke nei.















Anbefaler alle lesere å undersøke Immortal nærmere. Det er skandaløst som nordmann å ikke ha tilstrekkelig kunnskap om vår største musikalske eksportvare, nemlig black metal! Følg med videre:)

Hør albumet her:
http://www.youtube.com/watch?v=VeOlPQqJR-o


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar