torsdag 21. mars 2013

Poeng i Bedriftscupen

Tirsdag var første gang den her sesongen æ og Skippern endelig fikk deltatt på den fargerike Bedriftscupen. Alt som kryper å går stiller opp. Det viktigeste er ikke å vinne, men å knuse en dem du går med!
Den her gangen var forholdene gode, høy fart og teknisk utfordrene. Noe som Skippern ikke alltid er like fornøyd med. "Er ikke akkurat drømmeforhold når det er så HARDT!"

Men som 10 000 av 10 000 gang så tar skippern starten å bare knaller på! Full gass fra start så lenge det holder. Det som venta oss var to ballharde runda i konkuranse løpya med Skippern som lokfører. 




Skippern viser den indre kriger. 
Her i verden paradis Vuokatti.












Det hele endte opp med at viddas mann fra tana måtte gi slipp på ryggen til undertegnede inn mot runding. Da var det bare å krige med kropp mot mål får så innkasere en etterlengtet seier. Noen gode ord kunne noteres ned i boka. Skippern kriga seg inn 28 sek bak.




Den følelsen når man kan leke med alle konkurenter.
Her feires det på toppen av slalombakken i Vuokatti etter elghufs seier.











Petter Myren hadde på forhånd pekt seg ut som en av favorittene på startsletta etter at han burde fått tilbudet om å gå 100m på bislett etter sin overlegende start sist cuprenn. Men etter en lang tur over fjelle i Birken, hadde eksplosjon i armene dødd ut. Med et litt oppgitt fjes og en sarkastisk latter kunne han fortelle at en feit mann i bare oppvarmingsdress parkerte han på startsletta.





Myren og Undertegnede.













Påsken kommer fort over oss nu. Bloggredaksjonen drar vært til sitt får å høste inn nye opplevelser får så komme sterkere tilbake etter påske. Mange skirenn igjen og mye å se frem til.




mandag 18. mars 2013

Zombies

Skippern og Mikkelsen brøyt en voldsom barriere mandags kveld, det ble nemlig satt ny karrierebeste i zombie-mode på kartet "Die Rise" i black ops 2.  Runde 29 mine damer og herrer!! Finn frem sprudlevannet og vuvuzelaen!


Denne bragden skyldes voldsom research og en stå-på-vilje av en annen verden. Vi har foredlet strategien gjennom utallige feilslåtte runder og hårreisende scenarioer. Dette har omsider ført til en fruktbar angrepsvinkel som ga oss umiddelbar suksess og mestringsfølelse! Dette smakte bedre enn en mørketidsbolle i nødens stund.

Lykkelig og fornøyd feiret vi oss selv med en rolig joggetur rundt Alfheim. Livet er herlig!
Viktig å holde zombiebestanden nede

Finnvikrennet 2013

Denne helgen var det det tradisjonsrike finnvikrennet som bydde opp til dans for bloggredaksjonens eventyrhungrige mannskap. Ved å melde oss på dette arrangementet fikk vi æren av å krige oss gjennom 18000 steinharde meter i den sagnomsuste og forlokkende finnvikdalen. Dette var virkelig en flott opplevelse som ga oss livsglede i bøtter og spann. Anbefaler alle å gå dette rennet neste år!

Vatz, Mikkelsen og Skippern stilte alle tre selvsikre til start. Dette skulle bli skikkelig hardcore, litt som en svartmetall-konsert på SFO.


Skipperns opplevelser:
Jeg var veldig giret før start og følte et slags guddommelig kall til å bryte ned kroppen maksimalt. Smilet var på plass og gleden over å være tilstede var stor! Etter 4 km måtte jeg dessverre slippe taket på de gale fartsdemonene Martin Mikkelsen og Bugge. Resten av løpet var en brutal soloferd langs de endeløse og vindbefengte slettene. Bugge lå like foran med en ubehagelig 10 sekunders luke. Denne var tilsynelatende umulig å tette, og vi endte like godt opp med ca denne differansen i mål. Av og til lurte jeg på om det bare var et synsbedrag eller om han virkelig var der. Til tross for den provoserende luke-fadesen klarte jeg i det minste å holde tidligere norgesmester Bjørn Anders Kroken bak meg. Den ville og gale mannen ikledd en blå drakt ga seg aldri og endte opp bare 50 sek bak undertegnede.

Målgang ble feiret med kvalitetskaffe og gourmet-vaffel i godt selskap på klubbhuset til kvaløysletta skilag.



   
<-- Avstanden til Bugge var fiksert i dag. Her illustrert ved en råtten tegning.










Vatz opplevelser:
Oppladningen til rennet var topp med fredagsburger og zombiedreping sammen med Mikkelsen og Skippern, følte meg grei og opplagt på morgenen også etter en god kopp kaffe. Det eneste som kanskje trakk i negativ grad var at jeg etter å ha sett Tangeruddampen på torsdag har hatt kaptein sabeltann på hjernen. Stemningen ved påmelding var uansett strålende med mange giganter klare for start. Kjøpte en vaffel med jordbær og en kaffe før start for å få turrennfølelsen og være en livsnyter (skal ikke forveksles med det skippern kaller for "livs-snytere").

Opplevelsen etter start var derimot ikke spesielt positiv, og alle rygger var for sterke til å henge på, det var som å stå på togperrongen og bare se togene kjøre forbi. Stigningen opp Finnvikdalen var ganske ubarmhjertig, så det hjalp ikke akkurat at det var sterk motvind på flatene tilbake mot Storelva, med igjenføkne løyper. De siste 17 km av rennet (av 18 km) følte jeg meg som en sjiraff i en våt myr og vaffel ved målgang har sjelden vært bedre.


Mikkelsen, Skippern og Vatz


                                                    God stemning på premieutdeling
                                                                    Dagens vinner

                                         Valg av antrekk fikk ikke nevneverdig innvirkning på resultatet

Mikkelsens Opplevelser: 
Ettersom fotan ikke har vært i harmoni iforhold til resten av kroppen, så valgte æ å stille med god gammeldags klassisk utstyr. Litt bittert ettersom det er få turrenn som er i skøyting. Men nåkk om det. Dagen var allerede noen timer gammel før vi fikk pistolskuddet å vi fikk slippe løs udyret inni oss.
Forhåpningene var ikke av de største når æ kun klarte å henge med første 200meter. Etter det ble det en kamp mot eget hode.
Underveis måtte undertegnede lure inn noen skøytetak får å holde følge med Vatz sine enorme krafttak i motvind og fåkksnø.

Her er en video fra løpet som beskriver det meste.


http://www.youtube.com/watch?v=DGMlp3qkmFs&feature=youtu.be



                                           

søndag 17. mars 2013

Urban kunst

Skimetal.blogspot.no kårer Tromsøs beste grafitti:






















Denne fantastiske taggingen kan du oppleve hvis du ferdes på charlottenlund. Det sier litt når både gamle damer og steinharde sjømenn blir våt i øyekroken av beunding når de ser dette uvanlige og hysteriske kunstverket. Det treffer rett og slett samtlige aldersgrupper...

Til tross for at "streken" og håndlaget er veldig nøyaktig og profesjonelt utført, så er det budskapet som tiltrekker seg mesteparten av oppmerksomheten. "RÆVA" er bare helt fabelaktig! Noe så simpelt, men likevel potent!

Når man har lagt latteren og containeren bak seg begynner man å tenke på symbolikken bak "RÆVA". Hvordan var skituren? Var den ræva? Hva er det egentlig som er ræva? Smilende og filosofisk vandrer man hjem mens man grubler over livets mysterier...

Er det noen som har lagt merke til dette litt bortgjemte kunstverket?


fredag 15. mars 2013

Fredag

Fredag!!!
Endelig er det fredag, ukens høydepunkt!

Den femte dagen i uka innebærer stort sett en fantastisk gullrekke med episke begivenheter. I vintersesongen betyr dette trening, kamasutra-burger på burgerking og knallhard gaming til kvelds. En uslåelig kombinasjon som pleier både kropp og sjel.

Utenom konkurransesesongen går fredagen ofte under navnet B&B, bad og burger. Da vasker vi våre skitne kropper i det sinnsykt kalde og kroppsmishandlende sjøvannet i Bukta.

Det får jeg komme tilbake til når tiden er inne...


I dag var undertegnede og Mikkelsen ute å luftet seg på ski i det fantastiske påskeværet i Tromsø. Med kamera i sekken og tenna på tørk kastet vi oss ut i de svimlende omgivelsene. Som barn i en dinosaurbutikk boltret vi oss i det hvite gullet og innhalerte den kalde edruelige luften!

Dette var saker!

 
 <-- Mikkelsen mishandler omgivelsene og ler hånlig mens han pisker den omkringliggende snøen i småbiter med sin brutale råskap. CERN har i mange år prøvd å rekruttere Mikkelsen mtp partikkelspalting, men dette har dessverre passet dårlig med skisesongen.






<-- Skippern gir stram vaier over bakketoppen. I bakgrunnen skimter vi Kvaløya, paradis på jord. Det går rykter om at det var her grunnloven egentlig ble skrevet i 1814 og at Arnold Swcharzenegger har hytte i Eidkjosen.







<-- Fasit var ute å brisket seg i dag. Hvis teknikk kunne uttrykkes i BH-størrelse, så ville Mikkelsen gjort Dolly Parton til latter!








  <-- Skippern kriger seg opp den bratteste bakken i Tromsø, nemlig unnarennet i Grønnåsen. 80 kg i sekken og lommene fulle av stein. Dette er trening som ville fått Rocky Balboa til å gråte.



<-- Vi var heldige og møtte på den lokale swingersklubben ved charlottenlund. Dette måtte såklart dokumenteres. 








Med en svinaktig bra treningsøkt i banken retter vi vår fulle oppmerksomhet mot zombiene som skal avlives på playstationen seinere. Vatz kommer innom og velsigner kvelden med sin tilstedeværelse, noe som gjør scenarioet nærmest komplett! Black ops 2 har aldri skuffet før, og vil mest sannsynlig levere helt sinnsykt denne gangen også. Over og ut!

HYL!

onsdag 13. mars 2013

NNM Utenom sporet

Som Skippern har sagt var det Nord Norsk Mesterskap i Kirkenes i helga. En skifest av de skjeldene. Både små og store, gammle og nye helter hadde tadd seg turen nordover.
Æ ankom kirkenes onsdag formiddag. Smørresjef Uno (pappa) hadde ordnet smørrebod til Rex og bil til mæ som æ hadde fri bruk på under hele oppholdet.


En liten gul bil og en stor god bod å smørre ski i. Alt lå til rette! 
Det ble fort aktivitet rundt på stadioen torsdag når det kom løpera rundt fra hele nordnorge, og ikke minst en legende i skimiljøet, Trond Sandelin. Anbefaler alle som vil ha ett godt kjøp av Rex produkter og en god histore om alt innfor ski om å ta turen innom Rex sin smørrebod neste gang. Eller du kan besøke Rotsund Sport, en sportsbutikk i verdensklasse. 



Trond og hans hjelper i bua. 


Fredagens medalje var helt klart en opptur og en motivasjon innsprøytning. Og når selveste Vegard Ulvang kommer bort etter løpet får å gratulere og enda husker undertegnendes navn. Tok meg skjøl i å smile litt ekstra da. 
Etter løpet ble Burfjords stjerne med på butikken får å se om det sto nå i lokal avisa om han. 


Fant en litt spessiel lapp på lokalbutikken Rema 1000. Publikumsbad. Litt uvisst hva det skal være. Kan gjerne få nån tilbakemeldiger hva folk mener det kan være. 

Inspirasjon

Da var det endelig gjort, Aleksander Os har fått æresplass på veggen i kjellerbunkersen til Skippern og Bonehard-Johansen. Etter lang tid med planlegging og løsprat fikk vi endelig ut fingeren og hengte opp dette galskapsfremkallende bildet av superatleten og kvinnemagneten fra Fauske. En liten rituell seremoni ble såklart avholdt mens vi i fellesskap bjeffet: Os   Os  Os   Os  Os Os Os!!!!!


Fra nå av skal det daglig skåles i sort gull til dette bildet og høstes inspirasjon fra vår helts balleknusende og barbariske fremtoning.

Pane piste stagnatoille - break the chain of stagnation!

Skål!

tirsdag 12. mars 2013

NNM

Et av vinterens store eventyr ble arrangert i helga, nemlig nordnorsk mesterskap på ski. Denne gloriøse eventen er noe bloggredaksjonen har lengtet etter og sett frem mot i lang tid!

Mikkelsen og undertegnede ankom Kirkenes med skumle planer og grandiose hensikter. Medaljer skulle sankes og heder skulle høstes på en ekstrem og totalitær måte. Vi skulle dominere så hardt at at funksjonærene mistet både stedssans og eventuell jomfrudom. Målet var å oppnå gudestatus i Finnmarken, Sagat og Varangeren!

Målsetningene ble som vanlig justert litt ned underveis og vi nøyde oss med et knippe medaljer hver og et solid håndtrykk av både Vegard Ulvang og Krister Sørgård. Vi har dessverre ingen fotografiske bevis...

Vatz, som i år prioriterte å stå over NNM var sårt savnet. Martin Vatshaug Fanclub, avdeling Sør Varanger var utrøstelig og vantro! Bautaen fra Drevja hadde dessverre ikke anledning til å stille på årets utgave av mesterskapet, og arrangementet mistet derfor et av de virkelig store trekkplasterene. Nordnorsk mesterskap på ski uten Martin Vatshaug er som dogging i Vatikanet, eller som en dong laget av matpapir, med andre ord litt rart og unaturlig! For å utjevne noe av det ekstreme tomrommet valgte arrangøren likevel å ære Vatz med å tildele Drevja IL en symbolsk smørebod. Arrangøren viste storsinn og fancluben avlyste det planlagte opprøret.







Skippern bodde på Sollia camping, 500 m fra russegrensa. Dette var en eksotisk affære og vekte litt av urinnstinktet hos Tana-mannen. Tanken på at man kan straffes med bøter og fengsel for å f.eks. urinere over grensen gjorde oppholdet spennende. På Storskog er det fort gjort å arresteres på mistanke om kriminell handling bare man nærmer seg med gylf i buksa! (kanskje)




Mikkelsen i et dyrisk driv
"Pikkelsen" tok første stikk på fredagens distanse. Han slapp løs all sin aggresjon og vrede på den 7.5 km lange klassisktraseen og ble belønnet med en finfin tredjeplass. For en gangs skyld var marginene og skostørrelsen på hans side, noe som berget plassen til fordel for Rolf Einar som ble nr 4, ett tidel bak pallen.

Skippern var patetisk og gikk med lim i leddene denne dagen, noe som førte til en kjedelig 8.plass.


Dag 2 var det 30 km fristil som sto på menyen. Dette ble som vanlig en tung affære, litt som Akebono i konkurransesesongen eller en ambolt på Jupiter.
Skippern på oppløpet




Denne gangen var det undertegnede som trakk det lengste strået i internoppgjøret. Etter et langt løp med mørke og syke tanker endte jeg opp på en oppmuntrende 4.plass. Ettersom vinneren var finsk ble det bronsje i nordnorsk sammenheng. Konge!! Morsomt å levere varene i sportslig sammenheng igjen. Dette var som bensin på et døende bål!

Mikkelsen fikk det litt tyngre i dag og ble nr 6. Skøyteteknikkens Jesus har de siste ukene slitt litt de med stilarten som før brakte han voldsom heder og hyllest! Nå har han blitt en fullblods klassiker!






Søndagen var det sprintstafett som var på alles lepper.
IL Forsøk stilte med superveteranen Stein Joks og Skippern på førstelaget. Det skulle bli en brutal og mannevond duell med mikslaget til Mikkelsen og Karl Peter Kristensen. Gullet var det ingenting å gjøre med, noe Medkilas uslåelige brødrelag sørget for. Det var lukten av sølv og svett treningstøy som drev oss til vanvidd og utmattelse denne dagen!

Burfjord noe overraskende i tet med Vegard Karlstrøm på sin første etappe

Mikkelsen blir pustet i nakken av Forsøk på andre etappe

Det hele endte lykkelig med et sølv til superduoen Joks/Skippervik og en tredjeplass til Mikkelsen/Kristensen. Målgang ble feiret med helikopter, barneversjonen!

Premieutdeling på lørdag var en høydare. Mikkelsen ble nok en swix-pung rikere, reprise fra strupendilten. Ellers var det nips og hvert sitt penisfutteral/mobilholder strikket i marius-mønster. Skippern var også heldig og fikk en klem av Silje Theodorsen.

Etter seremonien var det rett opp på barentshallen og prøve ut sumobryter-ferdighetene våre!

Sumo-power!

Basketak




















Midt under all moroa fikk undertegnede øye på DJ'en som sto å digget musikk oppe ved kafeen. Cowboyhatten med bling fikk meg øyeblikkelig til å gjenkjenne han som DJ Bjarne, tv-kjendis fra programmet Norges Herligste.

Skippern og DJ Bjarne

Her var det bare å stålsette seg, denne karen var glad i å prate!
Høydepunkt fra den 30 min lange samtalen er blant annet da han sjokkerende nok oppdaget vårt åndssvake kompetansenivå innenfor club og technomusikk. Mikkelsen måtte skamfullt innrømme at han aldri hadde hørt om Dave Thong.

Musikken dundret over anlegget og DJ Bjarne synes selv at han var litt sprø som spilte låter som "heatwave" midt på vinteren. Det hele ble jo litt som en parodi fortalte han.

Dette var et morsomt møte. Bjarne er en kar som virkelig tør å være seg selv, og det hyller vi han for! HYLL!






Diverse funfacts fra helga:

Hørt i smøreboden til IL Forsøk: "Skal æ teste topping, eller skal vi bare gjette?" (en seriøs Oddvar Njuolla)

Mikkelsen kjørte piruett som målgang på lørdagens 3mil.

Stedsnavnet "Skafferhullet" var en morsom detalj som møtte meg hver dag på vei til Sollia Camping.

Helgas vinner var Dag Sibbern Ryeng fra Sandnes IL som deltok i åpen klasse. Fantastisk entusiasme på podiet og størst applaus i salen. Denne karen er også kjent for sin moonwalk på podiet under NNM i Tana 2010.



onsdag 6. mars 2013

Strupendilten

Strupendilten 2013 gikk av stabelen på søndag og folk fra hele fylket strømmet til arrangementet som møll mot lyset. En folkefest for de som søker ekstrem utmattelse med ski på bena!

Sittende i bilen på vei mot Storsteinnes fulle av forventninger og lett angst satt også undertegnede og Mikkelsen. Nå skulle kjerringa reises og heves med gaffeltruck opp på taket.





 <-- Mikkelsen ready to party hard






 



 Skippern spiser pølse. Lenge siden han har vist formtegn                                                                       -->





Denne søndagen viste seg fra sin beste side. Kliss naken med sol og blå himmel. Termometeret viste 7 kalde minusgrader og en ubehagelig og skjerpende trekk svøpte stadion. Dette fikk de fleste til å grynte og vri seg litt ekstra før startskuddet gikk. Til og med Mikkelsen som hadde bortprioritert longs for anledningen viste tegn til anger. Foran oss ventet 20 km med dramatikk og lidelse!

Startfeltet var av uvanlig høy klasse da store deler av eliten hadde tatt turen denne dagen. Sturla, Elias Valøy, Daniel Eikrem og crew var blant de som valgte strupendilten fremfor søndagsgudstjeneste. Buggiz, Martin Mikkelsen og Farstad var også tilstede for å dele ut heder og storhet til fotfolket.

Desperat
Underveis i løpet sprakk feltet opp og stemningen ble desperat (litt sånn som mannen på bildet til venstre illustrerer).

Det utviklet seg til en syrekvartett i tet bestående av undertegnede, Mikkelsen x2 og Bugge. Det voldsomme tempoet som regjerte ødela alle mine muligheter til å kose meg med saft på drikkestasjonen, noe som fikk meg til å føle på et voldsomt raseri og sinne. Dette resulterte i en lang periode der jeg gikk over evne i rygg på Martin som for anledningen hadde svidd av et brutalt rykk.


Med en aggresiv oksygengjeld og en ph-verdi i muskulaturen på nivå med salpetersyre ble jeg umiddelbart patetisk og sank gjennom feltet.

Likevel kom jeg meg i mål på en hederlig 4.plass, ikke så langt bak kanonene i tet. Martin holdt 15 sekunders ledelsen helt inn, mens Mikkelsen og Bugge endte opp med et durabelig spurtoppgjør om sølvet. I kampens voldsomme hete ble de fysiske lovene satt på prøve, og Bugge som så ut til å stake frem et sort hull på oppløpet, knep sølvet med noen usle centimeter. Mikkelsen som nok en gang til tross for sin store skostørrelse måtte knele for marginene ble liggende og vri seg i snøen og rope balle!

Premie

Som alltid i Strupendilten kom jeg hjem med dasspapir i premie. Kvalitet! Latteren satt løst i salen da Martin Mikkelsen litt høylytt påsto at det var runke-rull jeg hadde vunnet.


Espen som hadde dagens tredje-beste tid måtte vente lenge før han fikk velge sin premie. Nest sist av samtlige luntet han slukøret opp og rasket med seg en liten smøre-taske med swix-effekter. Dette var hardt å svelge for en svoren rex-mann!

Alt i alt ble strupendilten 2013 en god opplevelse. Bloggredaksjonens tilstedeværende medlemmer viser stigende form og ser fremover mot neste helgs NNM i Kirkenes.

Funfact fra løpet: Jørund Skjei ble omtalt som Jorunn Skjei og kom inn til suveren bestetid i dameklassen.



Sist men ikke minst så er det viktig å poengtere at Henrik Ibsen kan være underholdende også, ikke bare kjedelig og ræva i dukketeaterform. Her representert med en tilfeldig stripe i det norske humorbladet Pyton.


mandag 4. mars 2013

Bedriftscup og sonerenn


Bedriftscupstilling:

Bedriftscupen er ca halvgått, men allerede ser kampen om seieren ut til å stå mellom to personer, nemlig Solli og mannen med Buggiz.org på drikkebeltet sitt, Bugge. De to har delt broderlig på seierne gjennom cupen, men Tarjei tok en liten ledelse etter Tromsø Skimaraton. han føler nok likevel den klamme pusten fra Christian godt i nakken sin, når vi nå går inn i bedriftscupens siste halvdel. Det er nå 78 poeng å kjempe om, så ting kan snu seg fort.
Kampen om pallen ser derimot ut til å være vidåpen som en låvedør, da det er mange sultne ulver som jager mindre enn 10 poeng bak Pål Severin. Prestisjen ved å være på pallen er enorm, og spenningen blir ikke mindre når vi etter bedriftscupavstemningen ser at selveste Jason Statham ligger på 2.plass hos folk. Hvis han kommer og kjemper om de siste 78 poengene i cupen kan det bli store omveltninger. Alle vil nok føle seg små på en startstrek med Jason Statham.

I dameklassen er det Synnøve Mortensen som har et godt grep om seieren, men Olympisk mester Silje "Theo" Theodorsen følger litt over 30 poeng bak på en trygg 2.plass. Hvis hun tør å satse på seieren kan det bli spennende også i dameklassen.

                                                     Fortsatt på topp, men holder det helt inn?


  1. Tarjei Solli                                                 54 poeng
  2. Christian "Buggiz.org" Bugge                      46 poeng
  3. Pål "Doctor Rockter" Båtnes                      24 poeng
  4. Bård "Bolt" Bakkehaug                              17 poeng
  5. Petter "veltepetter/ Swamp thing" Myren     16 poeng
  6. Thomas Rønbeck                                       15 poeng
  7. Kristian "Ulle" Ulriksen                               14 poeng
  8. Sturla Einarsson                                          13 poeng
  9. Håvard Bergan                                            12 poeng
  10. Martin "Vatz" Vatshaug                               12 poeng
  11. Runar Hermo                                              12 poeng
  12. Sven Are Paulsen                                        10 poeng
  13. Jørund "spoon" Skjei                                     6 poeng
  14. Tobias "Crusoe" Sørensen                             6 poeng
  15. Simon Gundersen                                          4 poeng
  16. Ørjan "mr. prosedyre" Walseth                      2 poeng
  17. Kim Andre Skaug                                         1 poeng
  18. Jason Statham                                               0 poeng

  1. Synnøve Mortensen                                      59 poeng
  2. Silje Theodorsen                                           26 poeng
  3. Berthe Svenkerud                                         10 poeng
  4. Stine Kathrin Strømholt                                    8 poeng
                                                  Vil detalj fokuset til Bugge ta han helt til topp?


                                          Myren har fortsatt troa på å rocke seg inn på pallen
                                          

Sonerenn:

Tromsø skiklubb vartet nå på søndag opp med sonerenn over 10 km klassisk individuell start, noe som var en for stor fristelse til å unngå å delta. Feltet var ikke så stort, mange hadde reist til Strupendilten for å kjempe om heder og ære der, men vi var en 6-7 stykker som kjørte på i motvinden. Start utgangspunktet var perfekt, 15 sek bak Tore Skardal, en rygg jeg håpet å finne inspirasjon bak, evt. kunne gå inn på en god dag. 

Føret var litt isete og sukkeraktig, hvor det ble et slags lurefeste, noe jag taklet særdeles dårlig. Diagonalteknikken var latterlig dårlig, og ville nok fått Thomas Wassberg til å rive seg i håret og daske meg i ansiktet med en frossen torsk om han hadde sett det. Skiene satt dermed like dårlig som en kjøleskapmagnet på en tredør, og det ble forferdelig tunge 30 minutter, hvor de siste kilometrene føltes like tunge som da jeg måtte se Ibsens Hedda Gabler i dukketeaterform på video under videregående. 

                                            Ibsen var en lystig type, antagelig god i stirrekonkurranser



Snorri stakk av med seieren ca 1.35 foran Tarjei og ca 1.40 foran Skardal, som virkelig leverte denne dagen. 
Fadesen ble fort glemt da jeg sammen med Tarjei og Myren fikk sett Johan Olsson briljere på VM 5- mila, samtidig som Myren serverte en sterk Chili con carne til to slitne løpere.
Fasit etter helgen er at det bare er å ta seg sammen og skjerpe seg!






lørdag 2. mars 2013

Meningsmåling

Folket har talt! Tarjei Solli er storfavoritt for å vinne sammenlagtseieren i den mye omtalte og prestisjetunge bedriftscupen 2013. Med 36 % av stemmene i lomma mener fansen at har mer eller mindre har et klamt og svett grep rundt tittelen allerede. Dette blir en lek (ikke pornobladet). Tarjei virker fokusert og skjerpet og er klar for å stake hvem som helst i fillebiter for å oppnå sesongens store mål, nemlig langrennsportens svar på champions league. Hans bunnsolide og trusevætende fremtoning til nå i sesongen har tydeligvis vunnet publikums gunst! Hyll!
Bedriftscupvinner 2013?



Runner up på meningsmålingen er en ekstremt stor outsider, nemlig helteskuespiller Jason Statham. For de som ikke kjenner til han kan jeg sitere fansiden "j-statham.net" hvor det står: Jason Statham is harder than you. If you look at him wrong, he will knock you out. Don't try to fuck with him, cos he will fuck you up.
Jason Statham
Statham har enda ikke meldt seg inn i TMB og har fremdeles til gode å stille på renn, men hvis han gjør det, så skal vi se gjennom fingrene med medlemskapet. Sammenlagtfavoritt er han uansett!


CT Buggiz setter alpene i et dårlig lys



Innehaver av tredjeplass på målingen er det Kvaløyas deiligste mann, Christian Tvedt Bugge som innehar. Er det han som skal snyte hr Solli for laurbærkrans og podiumdamer? Skjebnen har det slik at Kvaløysletta skimaraton blir en av sesongen siste tellende renn. Skal hjemmebane og dyrisk galskap bikke tittelen i favør Buggiz?





Pål Gunnar Mikkelsplass, Kristian Ulriksen, Vatz og Pål Severin nådde dessverre ikke opp med sine 5 % av stemmene hver. De slipper derfor unna det ekstreme og overveldende mediamaset og kan konkurrere med lave skuldre og full pung. Alt er mulig!

Bård bolt og Petter Myren endte dessverre opp med null stemmer. Dette er vanskelig å forklare og gir undertegnede hodebry. Er vi vitne til et resultat av en svertekampanje? Ingen vet hvor langt denne konspirasjonen når og om den i det hele tatt eksisterer...

Husk å stemme på nytt spørsmål i meningsmålingen!