fredag 2. november 2012

Tirsdagstrening på onsdag

Nå når snøen har kommet har vi tatt i bruk "vinterrunden" for løping, noe som fort kan oppfattes som litt kjedelig siden den kun går på gangvei og gjennom boligfelter. Heldigvis er det (som alltid) en god gjeng TMB`ere som trofast møter opp til det som har blitt en institusjon i TMB sammenheng, nemlig tirsdagstrening på onsdag. Vinterrunden gikk denne gang med levelig tempo, i fravær av svenskene, etterfulgt av sprint på "stadion" utenfor MH-bygget. I tillegg til å vinne spurtene, presterte Tarjei å kalle Myren for ei kjerring, da han ikke ville spurte pga sarte føtter. Artig å kalle en mann på rett under 2 meter og med Wiggins kinnskjegg for kjerring, men viser at det er god kampånd i gruppen.

Trappespenst står på programmet etter hurtigheten, her ble det påpekt at Myren burde stille i basketutstyr, da det ville være ett flott tilskudd til gruppa. Så hvis noen vil sponse Chicago Bulls shorts og singlet på Myren stiller han nok i det. God innsats på spensten og forøvrig godt å slippe hat-blikkene fra medisinstudenter som leser til eksamen i lysgården og ikke kan beskrives som trappespenst-entusiaster.

Styrke var som alltid ballhardt, da Tarjei nektet å komme om det ikke var hardt. Musikken sviktet da det dessverre var andre som spilte lav sutrerock (som Myren kalte det), og var ikke til direkte inspirasjon. Likevel knallhard innsats for å oppnå følelsen av , som skippern sier det, å sitte i en litt for varm badstue.

Det var en rapport fra tirsdagstrening, skal prøve å få tatt video og bilder ved senere anledning.

Sitater (fritt etter minne):

Myren forklarer forskjellen på grunge og emo:
Grunge: I`m so depressed I wanna die.
Emo: I`m so depressed I wanna cry.

Karl-Peter påstår at det er lenge siden skuldra hans har gått ut av ledd, da det var 5-6 måneder siden.


                                         Bilde fra tidligere tirsdagstrening:

Dagens actionheltquiz: Punisher, her representert ved Thomas Jane.

1 kommentar:

  1. Var mye EMO på spillelista til de bolegutta! Lite motivasjon å hente i de sutregreiene der, heldigvis har vi for høy treningsmoral til å la sånt påvirke vår higen etter RESULTATSKAPENDE trening!

    SvarSlett