søndag 11. november 2012

Situasjonsrapport

Uka nærmer seg sakte men sikkert slutten og det er på tide å berike bloggen med et innlegg. For å oppsummere helga kan jeg rapportere om ivrig treningsaktivitet samt god kvalitetsrestitusjon med black ops, 90-talls filmer og sofa.

Værgudene har vært rause med snøen i år, og Tromsø bader i hvitt gull. Vi er velsignet som kan skjemme oss vekk med ski på bena så tidlig i sesongen. Halleluja! For ikke å snakke om kommunens løypekjørere som har overgått seg selv og lagt ned et seriøst svinaktig (!) bra stykke arbeid. Alt dette har resultert i opptil flere saftige og herlige skiturer.
HELDIG

Blant annet ble det i morges (søndag) gjennomført en Team Nord-Norge intervall rundt skistadion. Stilarten var klassisk og innsatsen var type kroppsmishandlende. Heldigvis kom alle fra det med livet i behold og et smil rundt munnen. Bjelle overvåket scenarioet fra fremste rad og delte ut bekreftende nikk og generøse kommentarer underveis. Vatz var også tilstede og øste av sin positivitet der han lydløst og motstandsløst fløt langs løypetraseen med sin estetiske fremtoning. Mye lå til rette for en god hardøkt, noe det definetivt ble.

Det må også skytes inn at bloggens tredje helt, mr Mikkelsen, har tilbrakt uka i Bardufoss på samling med det legendariske kretslaget. Får vi en oppdatering fra dette hold?

Den totale mangelen på actionbilder fra helga er høyst beklagelig og det skrikende tomrommet må derfor erstattes med noen tegneseriestriper. Her er noen godbiter fra Larsons Gale Verden. Pass på så du ikke svelger tunga di i entusiasme :)








Obs obs, husk å sjekk ut våre film- og musikkanmeldelser!


1 kommentar:

  1. Unngikk såvidt å svelge tunga. Larsons gale verden e king kong!

    SvarSlett