tirsdag 7. januar 2014

Skandinavisk Cup Vuokatti

Etter en lang og utholdelig periode med datatrøbbel har undertegnede endelig fått datamaskinen i orden igjen. Det har vært, som Team Antonsen en gang sa, "kuk i computeren".



Først en rask rapport fra skandinavisk cup i Finland.

Det siste Mikkelsen og Skippern gjorde før juleferien var å sitte 30 timer i en minibuss fylt til randen med bananer, epler og skiløpere til Vuokatti for å kaste glans over skandinavisk cup. Finlands perle ble med andre ord besøkt for andre gang på få måneder, noe som selfølgelig ga ekstrem og barbarisk motivasjon for sintbadstuering og sinnsyk innsats.

Det innbydende og lekre løps-programmet kunne friste med både klassisk sprint, 15 km klassisk og 15 km skate. Her var det bare å ta for seg!

Fredagens sprint ble et høydepunkt i skimetal-karrieren der Skippern gikk seg inn til en hederlig 16 plass i prologen, og en påfølgende 19 plass totalt etter en actionfylt og adrenalinpumpende kvartfinale. Mikkelsen var dagens 55. raskeste mann og slapp med dette såvidt unna alle de slitsomme groupiesene og paparazziene. Dagens mann var utvilsomt giganten Andreas Nygaard som flesket til med en internasjonal topplassering. Han var dagens sjuende raskeste mann og har med dette nok en gang reddet sesongen allerede før jul! Sterkt av kolossen fra Burfjord. Dagens kvinne ble Maria Nysted Grønvoll med en svinaktig god 4. plass. Sinnsykt!

Lørdagen bydde på 15 km klassisk. Løypa var fylt til randen av lidende ansikt og syresprengte fjes. Troppen fra Nord-Norge sparket nok en gang hardt fra seg. Igjen var det Anteksi Nygaard som sparket hardest av samtlige. Han slapp løs sine indre demoner og vridde kluten maksimalt. Belønningen var en småfrekk 23. plass. Niceolainen! Skippern var overraskende nok hakk i hæl med en vill og gal 33.plass.

Dritlang tur.

Søndagen bydde først og fremst på en ugudelig lang kjøretur, men også 15 km skate. Her var eneste mann med poeng den ballharde mr Einarsson. Han danset seg inn til en 19 plass, men var til tross for dette ikke videre imponert av egen innsats. Sydhavskongen Rolf Einar Jensen imponerte med en lekker 35. plass og viste med dette at han er i ferd med å finne formen.

Funfacts fra turen:
- Martin Mikkelsen tapte 50.000 kr på oppløpssiden i kåringen av årets idrettspris 2013 i Harstad Tidene. Han ble akutt deprimert og fikk alle sine tre renn ødelagt av desperat sinne og bunnløs sjelesorg.
- Samme mann ble umenneskelig torturert av en pulserende og voldsom strøm-lyd halve første natta. Ukvemsord ble registrert.
- Espen Mikkelsen påstod at helgens største seier var å reparere tilhenger-brekket som var frosset fast ved avreise.
- Bugge påstår enda at Cowboys vs Aliens er en terningkast 4-film. Dette er en 2'er film. Punktum.
- Snorri rykket opp til serie A med Sampdoria.
- Maria ble tatt ut til world cup i Asiago.

Eneste bilde fra helgas innsats. Tilhengeren er stagnatoille.

Varmepistol gjør susen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar