onsdag 4. desember 2013

Sesong start

Ja. Vi har fått passet påskrevet i det siste. Lite oppdateringer fra skimetal. Det har sine naturlige forklaringer, noen tekniske problemer osv. Legger oss langflat og beklager på det sterkeste.

Skimetal har vært representert i flere sammenkomster i det siste, FIS renn i Muonio, Testrenn Tromsø, Åpningsrenn Bardu og Lokal Movember konkurranse. Vi har gjort vårt beste i alt vi har vært med på.
Starter med det første, Sesong start i Muonio! Kanskje årets happening, gud å vær mann finner veien til de finske skoger. Der kan man finne den indre roen i ett enormt løypenett og en glovarm sauna.
Tilfeldighetene var på plass før vi kunne bekrefte vår ankomst til nordens paradis. Kort oppsummert så skjedde alt over natta.
Undertegnede og Skippern var egentlig klar for Levi. Så startet det hele. Snorri cum tidlig, hjem fra oppholdet i mellomeuropa. Skippern fikk telefon fra selveste Os. Æ fikk fri fra jobb.
Så satt vi i biln på vei på samling til Muonio, kun ett lite stopp innom en lokal matvarebutikk får å hente inn sponsor produkter, Alexander Os hadde nemlig slått på stortromma og kontaktet noen bekjente i Mack som kunne sponse med to kasser øl, til alles begeistring.

Poserer gladelig med Mack Freeze

Muonio samling er nok den samlingen der det e lettest å få ro i ræva. Ingen internett, ingen tv, ingen pc, kun fokus på det som var viktig. Drikke mye øl, ta masse varm sauna (sintbastuering), sove mye, og sist men ikke minst, spise enorme mengder bacon. Fokuset på de tingene var på plass gjennom hele oppholdet.

Os måtte spille gitar når vi sku høre musikk

Skippern prøver å spille med 

Freeze etter yoga
Mikkelsen 
Ei saa peittää. Kiitos Kammari! 




Snorri med sine nye Madshus platåsko
Som mange andre i Movember var det tid for bart. Vatz er ikke med i konkurransen på grunn av sin natrurlige skjeggvekst. Han hadde vunnet på en dag, og latterlig gjort oss. 
Undertegnede og Skippern prøvde så godt vi kunne, men ingen av oss stod langt frem i køen når det ble delt ut hår til barten. 
Det er lov å le, skrike eller bli sint. Kom gjerne med en tilbakemelding på hva vi kan gjøre bedre til neste Movember.

Mikkelsen med Trailerbart
Skippern med Italiener bart


















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar