søndag 2. desember 2012

6 ganger 4 fest i Hamna

Dagen i dag skulle egentlig inneholde sonerenn i Bardu for flesteparten av skiløperne i Troms (ikke meg da...), men NSF radikale kuldegrense på stusselige -18 (correct me if im wrong) forhindret denne festen og medførte stor fortvilelse og apati hos Tarjei, Mikkelsen med flere. Heldigvis var det bare 9 minus og gode forhold i Hamna og bakken opp mot trykktanken, en perfekt plass å skjemme seg bort med knallharde 6 ganger 4 med staver. Dagen idag er også bursdagen til to store personligheter, nemlig Skippern og Britney Spears, noe som ble markert med høy puls og ekstreme syreverdier.



















Det ble avtalt at økta skulle kjøres som kretsrenn, hvor vinneren av flest drag ville få tildelt seieren totalt, og kunne titulere seg som seierherre. Det ble derfor kjørt på noe infernalsk fra start, hvor spesielt Karl Petter var offensiv de første 200 metrene og skaffet seg en god luke, før han ble innhentet av realitetene, melkesyra og resten av feltet. Sturla rykket med en gang etter å ha hentet Karl Petter og så lenge ut til å ta seieren på draget før han ble arrogant på slutten og Tarjei og Vatz snek seg forbi på de siste metrene. Følelsen av å sitte i en for varm badstu økte drag for drag, etterhvert som galning etter galning øste på mer vann og damp.

Dragene utover ble vunnet av Mikkelsen, Mikkelsen, Frost og Frost. Seieren ble tildelt Mikkelsen i og med at Frost kun var med på de 3 siste dragene. Mikkelsen var godt fornøyd og uttalte at dette var å regne som seier i sonerenn. Jeg holdt meg inne på pallen på alle drag, men strikken ble bare lengre og lengre for hvert drag og følte meg etterhvert mer og mer som en hund som henger i bånd etter en bil og prøver å springe etter. 

Sitater/hendelser underveis:

Sturla: "Æ falt for eget grep idag, å starte i kulda uten oppvarming og ta astmamedisin i bilen 10 minutt før økt va kanskje ikke det lureste"
Elias: "Æ spydde 2 ganga på det draget"
Tarjei: "Folk må lær se å hufs!!!"
Sturla: "Æ så det på Tarjei at han va hissig allerede på førstedraget, man kunne se ka han kom t å si"
Vebjørn: "Det e høy fart!"
Sturla: "Det kunne blitt Stavception". (etter at undertegnede under sistedraget nesten fikk staven og piggen til Mikkelsen i skrittet).


2 kommentarer:

  1. Fantastisk! Ergelig å ikke være med på trykktank-festivalen, men setter stor pris på den grandiose markeringa av 2.desember! Kjenner mæ forresten godt igjen i hund og badstu-metaforan dine!

    SvarSlett
  2. den badstu metaforen e vel du forfatteren av, så den kan e ikke ta helt æren for, men det beskrive jo følelsen godt.

    SvarSlett