torsdag 22. august 2013

Vuokatti 2013

Skimetal har atter en gang satt sine gigantiske spor i Finlands paradis, Vuokatti. For å unngå at det sulteforete og avmagrete publikummet gjør opprør og boikotter bloggen, er det på høy tid å poste en liten rapport om det brutale og rystende treningsoppholdet.
 
Mr. Chest - Mikkelsen
Den veien til Sotkamo - Skippern

Gravitasjons-hater - Bugge


















I år ble Drevja-bauta Martin Vatshaug hjemme for å male hus, arbeide og pleie økonomien. Som stand-in ble CT Buggiz med på tur. Dette skulle vise seg å bli great success da han bidro med godt humør, detaljfokus og bra form! Bugge vant dagens mann-kåring opptil flere ganger, mens Mikkelsen dro av gårde med flest titler dette oppholdet. Undertegnede vant ikke en eneste økt i Vuokatti og måtte se i gulvet som en underdanig junior da jeg ble snakket til.


Mikkelsen viste vulgært god form i Vuokatti. Stødigere enn en karbon-14 isotop leverte han kvalitetsøkter på rekke og rad uten tegn til den minste svakhet. Like selvølgelig som tyngdekraften vant han elghufs-økta opp slalombakken og kan med dette kalle seg mr Urheiluopisto 2012 og 2013. Tar han med seg vandrepokalen neste år? 






Bugge suser gjennom skog og lyng.







Planen var som vanlig å trene bestialske mengder med kvalitetstrening samt nyte finsk kultur. Dette innebærte som vanlig sintbadstuering, bading, finsk voksenbrus på kveldstid samt besøke Amarillo (den lokale restauranten). Her serverte de oss Finlands beste hampurilainen (wikipedia, wikileaks, cappelen, encyclopedia).




Skitunnelen ble som vanlig besøkt. Følelsen av å trene i en dyster halvmørk rakettsilo var like mye tilstede i år som i fjor. Stemningen er som tatt ut av en Hollywood-produksjon, man forventer mer eller mindre å treffe på 007 iført svart dress og Walther PPK rundt neste sving. Bugge og Mikkelsen storkoste seg, mens undertegnede slet med motivasjonen i det kalde klimaet.




 
















Oppholdet ble en kjempesuksess! Alle ble slitne, utenom Mikkelsen. Det ble sett mye film på kveldstid, både på godt og vondt. Cowboys vs Aliens var oppholdets endelige lavmål og får karakteren 1 av 10. Jeg ville heller klemt kjønnsorganet i døra enn å sett filmen i sin helhet på nytt.

Mikkelsen og Bugge lar testosteronet utfolde seg fritt!

Pikkelsen og Skippern nyter tilværelsen i rulleskiløypa.

Gopro-kameraet måtte frem i rampelyset!
































Bugge poserer estetisk!
12 timers løpetur.

Konstant sol i Vuokatti!















Kalhu 1-trioen foreviggjort av en trivelig finsk nabo. Pane piste stagnatoille - break the chain of stagnation!

Nå er skimetal tilbake i Tromsø og boltrer seg i naturen som gale løshunder. Neste helg er det samling i Malangen med Team Nord-Norge Rekrutt. Redaksjonen går sinnsyke tider i møte. Følg med for hyppigere oppdateringer!

Film fra turen.

http://www.youtube.com/watch?v=wk7bi9gsp88&feature=youtu.be


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar