søndag 25. august 2013

Kvelertak

Bloggredaksjonen fikk nyss i at norges mest balleknusende liveband skulle opptre på driv onsdag 21 aug. Dermed stilte alle mann lykkelig på pletten med krigsansikt og skyhøye forventninger!




















Vi ble naturligvis ikke skuffet, tvert i mot, vi ble sjokkert over det sinnsyke trykket Kvelertak manet frem i det tette driv-lokalet. Dette er nok det nærmeste man kommer kjernefysisk fusjon på jorda! Samtlige pådro seg sprengte blodkar i øyekroken og kroniske spasmer i overekstremitetene i ren begeistring.

RÅTT!




FEST!






Vi ble alle rikere mennesker denne kvelden. Kvelertak disket opp med et høyeksplosivt låtsortiment og ekstrem entusiasme på scenen! Fansen var ekstatisk samtidig som det regelrett kokte i moshpiten. Vokalist Erlend Hjelvik stagedivet fryktløst ut i folkemassen gang på gang samtidig som han growlet mørke intense og ryggmargsskjendende toner. Vi ble også vitne til en galskapsfremkallende scenemigrasjon der bassist Marvin Nygaard bestemte seg for å klatre opp i andre etasje og spille bass på tverrbjelken over dansegulvet. Dette ble såklart etterfulgt av en stagedive fra en høyde arbeidstilsynet ville foraktet og avskydd over alt på jord.   


Kvelertak, her illustrert med Duncan Ferguson i Evertondrakt.




Espen "Demon" Mikkelsen, Jørgen "Kjøter" Wickstrøm og Martin "Vatz" Vatshaug feirer kveldens konsertopplevelse med kebab i gågata.

Sitater:
Skippern - Det HER kunne æ betalt 500 spenn for, ikke ekstremløpet!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar