fredag 25. januar 2013

Bedriftscupen endelig igang!

Tirsdag 22.januar klokken 18.30 ble bedriftscupen satt igang på Storelva skistadion på Kvaløya. Været under premieren var forrykende med tidvis tett snøvær og fokksnø, noe som førte til lang løpstid, da alle sporene var igjensnedd.

Deltakerantallet fra TMB ble likevel ikke preget av været. Til tross for NM på ski denne uken ble det observert minst 10 stk innbitte TMB`ere, i tillegg til resten av bedriftsløpermiljøet i Tromsø. Det er fortsatt litt uklart med de eksakte plasseringer for hele feltet, men Tarjei tok seieren, etter en overbevisende forestilling, foran Team Nord Norges Bugge og evigunge Pål Severin, for anledningen med nyinnkjøpt kompresjonsdrakt fra trimtex. Bård "Bolt" bakkehaug imponerte med en 4.plass etter å ha gått hele løpet 30 meter bak tetgruppa, mens Vatz snek seg inn til 5.plass foran Simon Gundersen og Myren.

Dagens føre gjorde at det ikke var noen stor fordel å ligge i tet, luker ble igjenglidd nedover de lange strekkene, noe som førte til mange gode dueller, deriblant en albuefight mellom Tarjei og Bugge om det beste sporet inn mot mål. Petter Myren kjempet seg også inn i topp 5 kampen etter å ha gått forrykende i sitt favoritt-terreng, slakt nedover, ned fra toppen av bakken og inn mot stadion. Det er en mann å se opp for i sammendraget! Fjorårsvinner Walseth glimret med sitt fravær under distansen, men har meldt sin ankomst ved neste bedriftsløp, mens fjorårets pallmann Ulriksen også gikk seg inn til poengplass, uten at plassering er kjent. Flere debutanter som Bang-Pedersen var også tilstede, så bedriftscupen fenger i TMB-sammenheng!

Fullstendig resultatliste kommer etterhvert.


                                                                    Storelva før start


Tarjei viser Pål hvem som er sjef på Storelva





3 stk. fornøyde løpere; Bolt, Pål og Vatz


Dagens seierherre

2 kommentarer:

  1. Endelig er eventyret i gang!

    SvarSlett
  2. På det målfotobilde så e ikke streken rett, så æ mene nr 1 og 2 sku bytta plass.

    SvarSlett