onsdag 31. oktober 2012

Mikkelsen forteller

Ikke lenge etter den første snøen hadde lagt sæ va løypemaskina ute å kjørte. Torsdag ble Løypan prøvd ut. Gode forhold til skøyting, og fredag va det kjørt klassiskspor å.
Utrolig god jobb av Tromsøkommune!
Men som alle vet må man jo bare utnytte snøen mens den er hær.

Har fådd banka nån kilometer på ski på nån daga. En god følelse!
Men lørdag va det elghufs i Finnvikdalen.
Kanon økt. God gammeldags pyramide intervall. Skal ha blidd filma med action kamera på økta. Så får komme tilbake med fyldig rapport og film fra det.

Nu er det litt sommer og sol som står på tur. Skal ladde batterian i Barcelona i helga. Før det braker løs med 2 uker i Finland og finsk åpning sesongen!

Glæder mæ til det!

onsdag 24. oktober 2012

Tirsdagsintervall

Tirsdagens intervall besto av 12 ganger 1 minutt med staver i Tromsdalen, en økt spesialdesignet av Tarjei. Her fikk de fleste kjenne godt på den anaerobe terskel og regner med at de fleste vil huske denne økta. Mikkelsen var med som mental coach og motivator, samt presseansvarlig (photos kommer etterhvert). Deltakelsen var god, da Vatz, Tarjei, Myren Jonas, Hermo, Arild, Rennemo, Ulriksen, Rønbeck og Båtnes  kjempet seg gjennom 12 drag i fellesstart på smal og glatt grusvei i mørket. Kjemping fra første stavtak!

Dagens råeste: Stian Rennemo- yngst på økt, men var likevel sterkest gjennom økta. Uttalte etterpå at han trodde han hadde god anaerob terskel.
Dagens hissigste: Petter Myren- var i krigshumør etter å ha tatt 4.plassen på det 3.siste draget, da han var nødt til å passere folk i løypa, og dermed følte seg snytt for pallplassen.
Dagens comeback: Kristian Ulriksen- Vært lenge borte, men stilte idag og leverte faktisk comeback underveis i økta, da han etter 8.draget påsto han ikke hadde mer å gi, men ombestemte seg etter noen motiverende ord fra Mikkelsen.
Dagens mest diffuse: Pål Severin- uttalte at han var imponert over at en ikke navngitt 40 åring kunne klare å henge med unggutta.
Dagens sitat: "OMG, OMG, OMG, OMG"!!! -Pål Severin hengende over stavene etter sistedraget

søndag 21. oktober 2012

Samling Tromsø

Har hadd en god treningsuke med Troms Kretslag. Avslutta uka med Testløp i Tromsdalen lørdagen og en minneverdig langtur på søndag med sne i marka.
Søndagsturn starta allerede lørdags kveld med mentale forberedelser. Rocky IV rulla over tvn. Å se Rocky Balboa trene på god gammeldags måte med styrketrening på en gammel låve og løpe ute i snevær på fjellet var en perfekt oppldning til en tur æ visste kom til å bli en krigeøkt!

Turn skulle gå rundt Tromsdalstind, og veiviser BT hadde kontroll på gjengen. En god 2 timer ut i turn ble det dårlig sikt å usikkerheten slo til som aldri før.
Etter litt uenigheter om veivalg ble vi tilsutt enig om å ta samme vei tilbake. Godt fornøyd me valget etter å ha studert kart i ettertid å virkelig sedd hvor vi.
Det er jo ingen skam å snu.
Turan som tæll!

Nån bilda er å finne under "Bilder"

lørdag 20. oktober 2012

Weltschmerz-fredagens høydepunt

Fredagen e gjerne lang og man vente bare på helg og å kom se ut på trening. Da e VGTV og Weltschmerz ein king kong måte å få opp stemninga på! Herlig (og politisk ukorrekt) humor fra nettet. Enjoy!

Weltschmerz